https://www.panasonic.com/hr/consumer/kucna-zabava-i-hifi-uredaji/mikro-i-minisustavi/hi-fi-mikrosustavi/sc-tmax40.html

SC-TMAX40E-K

Podignite svoje trenutke na višu razinu

Sustav TMAX40 omogućava vam da pretvorite bilo koju zabavu u ONU zabavu o kojoj će se pričati pomoću dubokog, snažnog basa koji vas nadahnjuje da pomičete tijelo u ritmu.

Značajke

Bogat zvuk

Osjetite kako ritam prožima vaše tijelo. Sve se vrti oko tehnologije AIRQUAKE BASS. Moćan bas koji je nužan za svaki trenutak još je snažniji uz jedinstven sustav Bass Reflex.

Emocija koju možete osjetiti

Prijeđite na pojačani bas koji možete fizički osjetiti. Jedinstvena struktura tehnologije AIRQUAKE BASS omogućava sustavu TMAX40 da isporuči snažan bas koji vas pokreće.

Prožimajući doživljaj

Pustite da vas prenese u neko drugo vrijeme – i uživite se u glazbu. Moćan zvuk koji TMAX40 isporučuje putem niskotonskog zvučnika od 20 cm omogućuju dvostruka pojačala.

Prepustite se

Čak i kada ste u pokretu, TMAX40 može držati tempo. Tome doprinosi kompaktno kućište koje je dovoljno čvrsto da ga možete ponijeti bilo kuda.

Neka se vaš glas čuje

Uz sustav TMAX40 uživajte u nezaboravnim duetima s prijateljima. Sadrži dva priključka za mikrofon pa možete priključiti dva mikrofona. Niz tehnologija brine se za to da vam glasovi zvuče sjajno.

Zabavite cijelo društvo

Pohvalite se svojim talentom kao DJ uz aplikaciju Panasonic MAX Juke* i pretvorite svako mjesto u plesni podij sa samo nekoliko dodira. Potrebni su vam samo pametni telefon i TMAX40.* Za verziju operacijskog sustava 4.1 ili noviju i uređaje Android™. Dostupno u trgovini Google Play™.

Uživite se u zabavu

Podarite svakom trenutku savršenu atmosferu zabave. MAX Dance Illumination donosi napredne svjetlosne efekte i niz boja koje se sinkroniziraju s glazbom u svrhu odražavanja emocije svakog ritma.

Specifikacije

AIRQUAKE BASS
Niskotonski superzvučnik od 20cm
Ekvalizator s unesenim lokalnim postavkama
DJ Jukebox
Full Karaoke
2 priključka za mikrofon
CD
MAX Dance Illumination
Aplikacija Max Juke
Bluetooth

Sjajan pritisak zvuka Niskotonski superzvučnik od 20 cm / AIRQUAKE BASS

Sjajna funkcija za zabave MAX Dance Illumination / Full Karaoke

Jukebox Request uz upotrebu aplikacije MAX Juke Glazbene želje s aplikacijom MAX Juke

Sustav bežičnih zvučnika SC-TMAX40