https://www.panasonic.com/hr/consumer/osobna-njega/zenska-ljepota/brijaci-i-epilatori-za-zene/es-el8a.html

ES-EL8A-P503

Veća glatkoća svakim potezom

Glava je 30 % šira i naginje se za 90° radi prilagodbe obliku tijela. Uz sustav dvostrukih diskova sa 60 pinceta za još veću glatkoću svakim potezom. Sadrži i niz korisnih glava, uključujući nježan poklopac za osjetljiva područja, manju depilacijsku glavu za prepone i pazuhe, glave brijača i trimera, kao i češalj za prepone i nastavke za njegu stopala. To sve uz praktičnu torbocu s četkom za čišćenje.   * U usporedbi s klasičnim Panasonicovim depilatorima.

Značajke

Udvostručite diskove

Zašto biste imali samo jedan disk kada možete imati dva? U sustavu dvostrukih diskova drugi disk hvata dlačice koje je prvi propustio. Rezultat? Uklanja dlačice s manje napora.

Odredite brzinu

Ponekad želite veću, a ponekad manju brzinu. Serija EL zato omogućuje 3 postavke brzine tako da možete odabrati ona koja odgovara pojedinom dijelu tijela. A budući da je potrebno samo dotaknuti gumb, skliske i sapunaste ruke ne predstavljaju nikakav problem.

Široko znači glatko

Veličina je važna. Zbog toga smo seriji EL dali 30 % širu glavu* od klasičnih depilatora. To znači da ima mjesta za 60 pinceta. A više pinceta znači veću glatkoću kao iz salona i kožu bez zaostalih dlačica svakim potezom. * U usporedbi s klasičnim Panasonicovim depilatorima.

Fleksibilnost

Seriju EL dizajnirali smo misleći na ona nespretna i teško dohvatljiva mjesta. Zbog toga dolazi s fleksibilnom glavom koja se zakreće za 90° kako bi se prilagodila obliku tijela i ostala u kontaktu s kožom. Tako dobivate glatkoću bez napora.

Pokušajte na mokro ili suho

Budući da je serija EL u potpunosti vodootporna, možete je koristiti u kadi i uklanjati dlačice dok vam topla voda omekšava kožu. Ili pod tušem uz pjenasti gel za tuširanje. Ili, ako nemate vremena ni za što navedeno, jednako dobro radi i na suho.

Nježnije, brže, glatkije

Postignite dugotrajnu glatkoću 9-dijelnim kompletom korisnih glava i nastavaka. Za brzo i nježno uklanjanje dlačica, čak i na najosjetljivijim područjima.

Specifikacije

Punjenje: 1 h
3 postavke brzine
Upotreba bez kabela 30 min
Češalj za prepone
Četka za čišćenje
Depilacijska glava za noge/ruke
Depilacijska glava za pazuha/prepone
Fleksibilna glava
Fleksibilna glava dvostruki diskovi
Depilacija pjenom

30 % šira glava Prekriva veće područje jednim potezom

Dvostruki diskovi sa 60 pinceta Učinkovito uklanja dlačice za glatke rezultate

Fleksibilna glava zakretna za 90° Prianja svakom kutku tijela

Razni nastavci za optimalnu njegu tijela

Glava depilatora nježno uklanja dlačice iz korijena, a glava brijača reže ostatke na površini kože. Funkcionalni nastavci uklanjaju neželjene dlačice s cijelog tijela. Kliknite gumb da biste provjerili optimalnu njegu tijela za pojedini dio tijela.

DEPILACIJA - NOGE

<DEPILACIJSKA GLAVA ZA NOGE/RUKE> Dvostruki diskovi i 60 pinceta uredno uklanjaju dlačice i osiguravaju meku i glatku kožu.   Nježan pokopac za početnike <Nježan poklopac> Nježan poklopac omogućuje glatko uklanjanje dlačica bez povlačenja kože tako da je nježniji prema koži.

DEPILACIJA - PAZUH

<DEPILACIJSKA GLAVA ZA PAZUHE/PREPONE> Dva diska okreću se u različitim smjerovima tako da možete prelaziti gore-dolje. To je korisno za područja poput pazuha gdje dlačice ne rastu ravnomjerno.

DEPILACIJA - PREPONE

<DEPILACIJSKA GLAVA ZA PAZUHE/PREPONE> Dva diska okreću se u različitim smjerovima tako da možete prelaziti gore-dolje. To je korisno za područja poput prepona gdje dlačice ne rastu ravnomjerno.

PEDIKURA - STOPALA

<GLAVA ZA NJEGU STOPALA> Mikrokeramička rašpica omogućuje brzu njegu otvrdnule kože na petama ili žuljeva. Luk valjka dizajniran je tako da olakša primjenu rašpice tamo gdje to želite i lako se koristi čak i na uskim predjelima.

DEPILACIJA - RUKE

<DEPILACIJSKA GLAVA ZA NOGE/RUKE> Dvostruki diskovi i 60 pinceta uredno uklanjaju dlačice i osiguravaju meku i glatku kožu.   Nježan pokopac za početnike <Nježan poklopac> Nježan poklopac omogućuje glatko uklanjanje dlačica bez povlačenja kože tako da je nježniji prema koži.

BRIJANJE / PODREZIVANJE DLAČICA NA CIJELOM TIJELU

Za brijanje <GLAVA BRIJAČA> S oštrim oštricama od nehrđajućeg čelika, glava brijača omogućuje brzo brijanje dlačica na velikim površinama kao što su noge i pazusi.   Za podrezivanje dugih dlačice <SKOČNI TRIMER> Izvucite trimer palcem kako biste podrezali dugačke ili polegnute dlačice radi lakšeg brijanja.   Za podrezivanje dlačica <ČEŠALJ ZA PREPONE> Koristite češalj za prepone tako da ga postavite na glavu brijača. Koristite ga prije depilacije dugačkih dlačica ili kada želite prorijediti dlačice i smanjiti količinu.

ES-EL8A