https://www.panasonic.com/hr/consumer/osobna-njega/zenska-ljepota/brijaci-i-epilatori-za-zene/es-el3a.html

ES-EL3A-N503

Veća glatkoća svakim potezom

Glava je 30 % šira i naginje se za 90° radi prilagodbe obliku tijela. Uz sustav dvostrukih diskova sa 60 pinceta za još veću glatkoću svakim potezom. Sadrži i nježan poklopac za ugodnu depilaciju osjetljivih područja i praktičnu torbicu s četkom za čišćenje.   * U usporedbi s klasičnim Panasonicovim depilatorima.

Značajke

Udvostručite diskove

Zašto biste imali samo jedan disk kada možete imati dva? U sustavu dvostrukih diskova drugi disk hvata dlačice koje je prvi propustio. Rezultat? Uklanja dlačice s manje napora.

Odredite brzinu

Ponekad želite veću, a ponekad manju brzinu. Serija EL zato omogućuje 3 postavke brzine tako da možete odabrati ona koja odgovara pojedinom dijelu tijela. A budući da je potrebno samo dotaknuti gumb, skliske i sapunaste ruke ne predstavljaju nikakav problem.

Široko znači glatko

Veličina je važna. Zbog toga smo seriji EL dali 30 % širu glavu* od klasičnih depilatora. To znači da ima mjesta za 60 pinceta. A više pinceta znači veću glatkoću kao iz salona i kožu bez zaostalih dlačica svakim potezom. * U usporedbi s klasičnim Panasonicovim depilatorima.

Fleksibilnost

Seriju EL dizajnirali smo misleći na ona nespretna i teško dohvatljiva mjesta. Zbog toga dolazi s fleksibilnom glavom koja se zakreće za 90° kako bi se prilagodila obliku tijela i ostala u kontaktu s kožom. Tako dobivate glatkoću bez napora.

Pokušajte na mokro ili suho

Budući da je serija EL u potpunosti vodootporna, možete je koristiti u kadi i uklanjati dlačice dok vam topla voda omekšava kožu. Ili pod tušem uz pjenasti gel za tuširanje. Ili, ako nemate vremena ni za što navedeno, jednako dobro radi i na suho.

Nježnije, brže, glatkije

Postignite dugotrajnu glatkoću 4-dijelnim kompletom korisnih glava i nastavaka. Za brzo i nježno uklanjanje dlačica, čak i na najosjetljivijim područjima.

Specifikacije

Punjenje: 1 h
3 postavke brzine
Upotreba bez kabela 30 min
Četka za čišćenje
Depilacijska glava za noge/ruke
Fleksibilna glava
Fleksibilna glava dvostruki diskovi
Depilacija pjenom
Nježno
Nježni poklopac

30 % šira glava Prekriva veće područje jednim potezom

Dvostruki diskovi sa 60 pinceta Učinkovito uklanja dlačice za glatke rezultate

Fleksibilna glava zakretna za 90° Prianja svakom kutku tijela

ES-EL3A