https://www.panasonic.com/hr/consumer/osobna-njega/muska-njega/trimeri-za-bradu-kosu/er-gy60.html

ER-GY60-H503

Za uređivanje brade i dlaka na tijelu, precizno i sigurno šišanje za sve vaše potrebe

Oživite svoju rutinu uređivanja pomoću brijača i-SHAPER i uživajte u najboljoj kontroli za stiliziranje svoje brade i dlaka na tijelu. Bez obzira na to želite li izraditi oštre crte i detalje na svojoj bradi ili ukloniti dlake na osjetljivim mjestima na tijelu, uređaj i-SHAPER jednostavno se koristi te je djelotvoran i nježan za kožu.

Značajke

Inovativni dizajn u obliku slova „i“

Inovativni i elegantni i-SHAPER pomoći će vam oblikovati vaš stil i postići precizne rezultate jer svojim jedinstvenim dizajnom podsjeća na ravne žilete kojima se koriste brijači. To vam olakšava oblikovanje brade oštrim linijama. Možete ga upotrijebiti i za jednostavno uklanjanje neželjenih dlačica na tijelu, čak i na osjetljivim i teško dostupnim površinama.

Jedinstveni oblik slova „V“ za osjetljiva područja

Želite na siguran način ukloniti neželjene dlačice i postići vrhunski glatke rezultate? Naša posebno dizajnirana glava u obliku slova „V“ može učinkovito ukloniti neželjene dlačice čak i na najčudnijim mjestima dok kožu štiti dvomilimetarski dodatak.

Tehnologija zaštitne oštrice nježna je na koži

Rubovi fiksne oštrice široki su i zaobljeni tako da minimalno stimuliraju kožu te su izrađeni primjenom vrhunske japanske tehnologije. Otvori fiksne oštrice uski su tako da koža ne može zaglaviti.

Iznimno tanka oštrica za precizno i oprezno oblikovanje

Pomoću uređaja i-SHAPER možete kreirati željeni stil brade. Uz iznimno tanku, oštru oštricu kojom se dlaka skraćuje na nevjerojatnih 0,1 mm*, oblikovanje je jednostavno i uređaj možete upotrebljavati za stvaranje jasnih linija i precizno oblikovanje.

Češalj za dlake svih duljina kao dodatak

Češalj kao dodatak s 20 postavki duljine od 0,5 mm* do 10,0 mm (u intervalima od 0,5 mm) pojednostavljuje postizanje željenog izgleda. Jednostavno kliknite na brojčanik za podešavanje duljine brijanja.

Oblikujte mala područja pomoću nastavka za precizno podrezivanje

Za oblikovanje neobičnih područja, bilo da se radi o zaglađivanju područja ispod usnice ili obuzdavanju tankih brkova, ništa nije prezahtjevno za i-SHAPER i dodatak za precizno oblikovanje od 10 mm. Koristite ga za usavršavanje zalistaka, oblikovanje dlačica ispod donje usne i još mnogo toga.

Češalj za dlake kao dodatak za precizno podrezivanje

Prilagodite izgled svome stilu. Uz 10 prilagodljivih postavki duljine od 3 mm do 12 mm možete oblikovati dlake na tijelu na željeni način.

Vodootporni dizajn za mokro / suho podrezivanje i oblikovanje

Čvrst i vodootporni dizajn omogućuju mokro ili suho šišanje, a može se upotrebljavati i pod tušem. Održavajte uređaj čistim i urednim jednostavnim ispiranjem vodom nakon upotrebe.*

Nasljeđe kvalitete,tradicija inovacije

Unapređenjem japanske tehnologije izrade izuzetno oštrih i čvrstih oštrica, Panasonic je najnaprednijom tehnologijom razvio minijaturne oštrice iznimno visoke kvalitete. Svaki trimer donosi ono najbolje od japanske majstorske izrade i pruža izdržljivost i preciznost u oblikovanju.

Specifikacije

Perivo
Žaruljica indikatora napunjenosti
1 sat uz potpuno punjenje
50 min Brijanje
Prilagođen svim vrstama napona
Torbica

Inovativni dizajn u obliku slova „i“

Jedinstveni oblik slova „V“ za osjetljiva područja

Tehnologija zaštitne oštrice nježna je na koži

Iznimno tanka oštrica za precizno i oprezno oblikovanje

Isporučuje se s dva nastavka za češalj, nastavkom za detaljno oblikovanje i nastavkom za zaštitu za kožu

Vodootporni dizajn za mokro / suho podrezivanje i oblikovanje

i-SHAPER ER-GY60 ZA MOKRO/SUHO BRIJANJE, punjivi brijač za bradu i dlake na tijelu za uređivanje čitavog tijela