https://www.panasonic.com/hr/consumer/osobna-njega/muska-njega/trimeri-za-bradu-kosu/er-gk80.html

ER-GK80-S503

Nježnije podrezivanje dlačica na cijelom tijelu

Upoznajte i-SHAPER ER-GK80 - novo doba podrezivanja dlačica na tijelu. Zbog zaobljenih rubova oštrice nadraživanje kože postaje stvar prošlosti, a jedinstveni oblik omogućuje lak doseg do svih područja. S prilagodljivim nastavkom u obliku češlja za podrezivanje na 3 do 12 mm i zaštitu za kožu na osjetljivim područjima. 

Značajke

Inovativan dizajn za brzo i sigurno podrezivanje

NJEŽAN ZA KOŽU Iznimna udobnost na mokro i suho zahvaljujući tehnologiji oštrica sa zaštitom kože. BEZ MUKE Jedinstven ergonomski dizajn stvara intuitivan, brz i jednostavan doživljaj podrezivanja. BRZO Ultratanka oštrica omogućuje brzo i učinkovito temeljito brijanje na pribl. 0,1 mm. Budući da možete brijati u bilo kojem smjeru, brijanje je učinkovitije i brže.

NJEŽAN ZA KOŽU - tehnologija oštrica sa zaštitom kože

Oštrica ER-GK80-S ima zaobljene rubove i uske otvore. Zahvaljujući uskim otvorima, koža se minimalno zahvaća i oštećuje. A budući da su rubovi zaobljeni, nema puno stimulacije kože tako da možete uživati u nježnom brijanju uz minimalne iritacije.

Ultratanka oštrica za temeljito i nježno brijanje

Ultratanke oštrice trimera omogućuju temeljito podrezivanje na duljinu od samo 0,1 mm za osjećaj glatkoće. * Debljina fiksne oštrice je 0,1 mm.

BRZO - nastavak s češljićem s kotačićem za podešavanje duljine

Upotrebom nastavka češlja možete ravnomjerno podrezati tjelesne dlačice na željenu duljinu. Duljina se može podesiti s pomoću kotačića od 10 koraka od 3 do 12 mm u razmacima od po 1 mm. * Duljina bez nastavka: 0,1 mm

Brijanje u više smjerova za brzo, jednostavno podrezivanje

Za razliku od prethodnih trimera koji podrezuju samo u jednom smjeru, ovaj može podrezivati u oba smjera. To omogućuje brzo podrezivanje i možete mijenjati smjer rezanja ovisno o području za lakše brijanje.

Specifikacije

Nježno Brijanje na mokro i suho zahvaljujući tehnologiji oštrica sa zaštitom kože.

Bez muke Jedinstven ergonomski dizajn stvara jedinstven doživljaj podrezivanja.

Brzo Ultratanka oštrica omogućuje brzo i učinkovito temeljito brijanje.

ER-GK80