https://www.panasonic.com/ba/consumer/licna-njega/muska-njega/multishape/er-csf1.html

MULTISHAPE ER-CSF1

MULTISHAPE Naglavni nastavakbrijača s 3 oštrice

Naglavni nastavak brijača MULTISHAPE s 3 oštrice je nezamjenjivi proizvod za svakodnevnu ličnu njegu muškaraca sa zasebno dostupnom glavnom jedinicom MULTISHAPE (ručka). Jedinstvene nano oštre i izdržljive japanske oštrice od nehrđajućeg čelika vam omogućavaju ugodno brijanje. Tako možete izgledati najbolje i osjećati se samouvjereno – i spremni za svaku priliku.

Karakteristike

Modularni sistem za ličnu njegu MULTISHAPE

Budite spremni za svaku priliku – uz MULTISHAPE. Prilagođava se vašem ličnom stilu i njezi koja vam je potrebna. Jednostavno napravite svoj vlastiti komplet dodavanjem glavnoj jedinici glava po izboru, koje se mogu zasebno kupiti.

Panasonicove najoštrije oštrice

Dizajniran za efikasno i udobno brijanje koje je nježno prema vašoj koži. Sve oštrice i folije su izrađene od nehrđajućeg hirurškog čelika temeljenog na umjetnosti japanske samurajske tradicije izrade mačeva. Unutrašnje oštrice su naoštrene do nano nivoa pod uglom od 30 stepeni, a izdržljive folije su dizajnirane za godine nježnog brijanja.

3 pojedinačne "plutajuće" oštrice

Pojedinačne "plutajuće" oštrice neovisno se pomiču u 3 smjera kako bi lako pratile konture vašeg lica i vrata.

Ugodno iskustvo

Brijač ER-CSF1 s 3 oštrice ima oštrice Multi-fit Arc za udobno brijanje. Ove vanjske folije okruglog oblika ravnomjerno pristaju uz vašu kožu, čak i ispod brade.

Praktično i jednostavno

Mokro i suho brijanje

Vodootporni dizajn omogućava suho ili mokro brijanje uz upotrebu gela ili pjene, pa čak i dok se tuširate. Postignite glatke i nježne rezultate brijanje bez obzira na preferirani način brijanja.

Kompatibilno s glavnim jedinicama MULTISHAPE

ER-CSF1 se može koristiti u kombinaciji s glavnim jedinicama ER-CBL1 (litijum-jonska baterija) i ER-CBN1 (Ni-MH).*Glava brijača u kombinaciji s ručkom s litijum-jonskom baterijom pruža vam do 50 minuta rada** uz samo jedan sat punjenja. Ako se baterija isprazni, možete se sređivati još oko 5 minuta nakon super-brzog punjenja od 3 minute.

Jednostavno održavanje

Brzo očistite svoj brijač MULTISHAPE jednostavnim ispiranjem pod tekućom vodom.

Dodatne visokokvalitetne funkcije

Spremno za putovanja

Savršen za putovanje, MULTISHAPE je jedan uređaj koji se može nadograditi sa svim nastavcima koji su vam potrebni, kamo god da se zaputite. Pakovanje je jednostavno zahvaljujući kompaktnom dizajnu i odvojivim glavama.

Manje otpada

Održivost se nalazi u srcu sistema MULTISHAPE – birate samo nastavke koji odgovaraju vašem ličnom stilu. Tako se proizvodi manje otpada jer se izbjegavaju nepotrebni nastavci. A ako dođe do promjene vašeg stila, uvijek možete dodati nove elemente vašem sistemu u budućnosti.

Minimalistički dizajn

Naglavni nastavak se neprimjetno uklapa u dizajn ručke – stvarajući moderan, minimalistički izgled. Istovremeno, jednostavna struktura je idealna za pričvršćivanje svih trenutnih i budućih glava – a otvorena i fleksibilna upotreba vam omogućava da svakodnevno uživate u rutini lične njege.

Specifikacije

Brada
Mokro/suho
Periv

Modularni sistem za ličnu njegu MULTISHAPE

Panasonicove najoštrije oštrice i izdržljive folije od nehrđajućeg čelika

Višestruke zakrivljene oštrice za ugodno brijanje

Upotreba na mokro/suho

Zaštitni poklopac ーsavršeno za odmor i poslovno putovanje

Dugoročno održivo rješenje

Potražite inspiraciju

ER-CSF1 – naglavni nastavak električnog brijača za mokru i suhu upotrebu kompatibilan sa sistemom MULTISHAPE