https://www.panasonic.com/ba/consumer/licna-njega/muska-njega/multishape/er-ckn2.html

MULTISHAPE ER-CKN2

MULTISHAPE Komplet trimera za bradu/kosu/tijelo (Ni-MH baterija)

Početak upotrebe modularnog sistema za ličnu njegu MULTISHAPE – dostupan u kompletu koji sadrži glavu trimera ER-CTW1 za bradu, kosu i tijelo te glavnu jedinicu s Ni-MH baterijom ER-CBN1. Ovaj prilagođeni sistem odgovara vašem stilu i promjenjivim potrebama njege. Glavna jedinica se napaja efikasnom Ni-MH baterijom i baza je svih naglavnih nastavaka trimera MULTISHAPE, poput priložene glave trimera za bradu/kosu/tijelo.

Karakteristike

Modularni sistem za ličnu njegu MULTISHAPE

Budite spremni za svaku priliku – uz MULTISHAPE. Prilagođava se vašem ličnom stilu i njezi koja vam je potrebna. Jednostavno napravite svoj vlastiti komplet dodavanjem glavnoj jedinici glava po izboru, koje se mogu zasebno kupiti.

Snažno i efikasno podrezivanje

Podrežite svoju gustu bradu, kosu i uklonite dlačice s tijela efikasno, ravnomjerno i precizno. MULTISHAPE je jednostavan za rukovanje, optimalno naliježe u vašoj ruci i omogućava vam da s vremenom mijenjate svoj stil po vlastitim željama.

58 preciznih postavki dužine

Brzo i precizno postignite željeni izgled. Jednostavnim brojčanikom podesite dužinu rezanja jednim od četiri isporučena nastavka u obliku češlja – u malim intervalima do 58 koraka. Od 1 mm do 30 mm u intervalima od 0,5 mm. Možete čak i jednostavno smanjiti na dužinu od 0,5 mm bez upotrebe nastavka u obliku češlja.

Jedinstven dizajn oštrica

Snažna japanska tehnologija oštrica – sada i vi možete uživati u njoj uz ER-CKN2. Proizvod je izrađen s izdržljivim i oštrim oštricama od japanskog nehrđajućeg čelika, naoštrenim do nano nivoa, pod uglom od 45°. Širi razmaci između oštrica hvataju i režu više dlačica odjednom za brze i glatke rezultate.

Praktično i jednostavno

Spremno kad god ste vi spremni

Ručka nije napravljena samo za različite naglavne nastavke, već ima i punjivu hibridnu nikl-metalnu (Ni-MH) bateriju. Ova baterija vam omogućava do 40 minuta rada* uz samo jedan sat punjenja.

Dizajnirano za čvrst stisak

Ni-MH ručka je dizajnirana za čvrsto držanje u ruci. Ravna poleđina savršeno leži u vašoj ruci za jednostavnu upotrebu, bez obzira koju vrstu naglavnog nastavka koristite.

Jednostavno održavanje

Želite li dotjerivanje obavljati nad umivaonikom ili imate ograničeno vrijeme i dotjerujete se u pokretu? Glava trimera i drška su vodootporne tako da dotjerivanje možete obavljati na suho ili s gelom ili pjenom, pa čak i pod tušem. Uz opciju dotjerivanja na mokro možete smanjiti iritaciju kože uz nježno dotjerivanje.To takođe znači da možete jednostavno i brzo očistiti aparat MULTISHAPE ispiranjem pod tekućom vodom.

Dodatne visokokvalitetne funkcije

Spremno za putovanja

Savršen za putovanje, MULTISHAPE je jedan uređaj koji se može nadograditi sa svim nastavcima koji su vam potrebni, kamo god da se zaputite. Pakovanje je jednostavno zahvaljujući kompaktnom dizajnu i odvojivim glavama.

Manje otpada

Održivost se nalazi u srcu sistema MULTISHAPE – birate samo nastavke koji odgovaraju vašem ličnom stilu. Tako se proizvodi manje otpada jer se izbjegavaju nepotrebni nastavci. A ako dođe do promjene vašeg stila, uvijek možete dodati nove elemente vašem sistemu u budućnosti.

Minimalistički dizajn

Naglavni nastavak se neprimjetno uklapa u dizajn ručke – stvarajući moderan, minimalistički izgled. Istovremeno, jednostavna struktura je idealna za pričvršćivanje svih trenutnih i budućih glava – a otvorena i fleksibilna upotreba vam omogućava da svakodnevno uživate u rutini lične njege.

Specifikacije

Brada
Kosa
Tijelo
Mokro/suho
45 min bežične upotrebe
1 sat punjenja za punu bateriju
Bežično korištenje
Periv
Zaštitni poklopac
Futrola za putovanja

Modularni sistem za ličnu njegu MULTISHAPE

Precizna postavka za podešavanje dužine rezanja u 58 koraka

Jedinstven dizajn oštrice optimizovan za bradu, kosu i tijelo

Dizajnirano za čvrst stisak, svestranu upotrebu

Isporučuje se sa zaštitnim poklopcem i torbicom, savršeno za putovanja

Dugoročno održivo rješenje

Potražite inspiraciju

ER-CKN2 – vodootporni trimer za bradu, kosu i tijelo za muškarce s punjivom Ni-MH baterijom