https://www.panasonic.com/ba/consumer/kucna-zabava-i-hi-fi-uredaji/mikro-i-mini-sistemi/hi-fi-mikrosistemi/sc-tmax5.html

SC-TMAX5EG-K

OSJETITE SNAGU. OSJETITE SNAGU.

SC-TMAX5 pokreće zabavu, pružajući moćan i jasan zvuk s niskotoncem od 16 cm sa sistemom Dual Drive. Podržava „Qi” za bežično punjenje pametnog telefona* i prijenosni punjač**, tako da ga možete nositi i koristiti bilo gdje. Postavite ga vertikalno ili horizontalno i koristite bilo gdje. Uživajte u slušanju muzike sami ili sa svim svojim prijateljima!

*Do 10 W. Za pametne telefone kompatibilne s Qi. **Koristite prijenosni punjač sa izlaznom snagom od 2 A ili više, 5 V. Performanse zvuka: manje od 50% rada naizmenične struje.

Karakteristike

Snažan i čist zvuk

Priključak sistema Bass Reflex na zvučniku TMAX5 je pažljivo podešen tako da se optimizuje efikasnost najniže frekvencije zvučnika čime se poboljšava bas. Uz to, TMAX5 je opremljen niskotoncem od 16 cm sa sistemom Dual Drive, koji isporučuje snažniji zvuk. Takođe ima dva visokotonca od 5 cm, za jasnu reprodukciju visokofrekventnih zvukova.

Sistem Dual Drive isporučuje snažan bas

TMAX5 ima Dual Voice Coil, zajedno sa sistemom Dual Drive koji daje snagu iz dva pojačala za pogon jednog niskotonca. Ovo proizvodi izuzetno moćan zvuk.

Moj prostor.Moja omiljena muzika.

TMAX5 je optimalan ne samo za zabave već i kada želite sami slušati muziku. Kompaktno kućište opremljeno ugrađenim ručkama kompatibilno je sa prijenosnim punjačem*, tako da ga možete ponijeti sa sobom bilo gdje.

Muzika ne prestaje uz „Qi”

TMAX5 podržava „Qi”*, međunarodni standard za bežično napajanje. Telefon kompatibilan sa standardom Qi možete brzo napuniti jednostavnim postavljanjem na zvučnik TMAX5. Bilo da se zabavljate s prijateljima ili sami plešete u ritmu svojih omiljenih pjesama, muzika nikad ne prestaje.

Dva načina postavljanja, uklapa se u različite prostore.

Zvučnik TMAX5 se može postaviti vertikalno ili horizontalno, a fleksibilno postavljanje znači da odgovara rasporedu prostorije i potrebama korištenja. Slobodno ga nosite sa sobom, stavite na bilo koje slobodno mjesto i pustite muziku!!

Budite u središtu zabave uz aplikaciju MAX Juke

Aplikacija Panasonic MAX Juke podići će vašu zabavu na viši nivo. To je aplikacija za jednostavno korištenje koja se povezuje putem Bluetooth® bežične tehnologije. Sadrži brojne funkcije koje proširuju mogućnosti sistema i unapređuju vaš doživljaj slušanja. Pozovite svoje prijatelje i zabavite se kao nikada prije!

Specifikacije

Niskotonac 16 cm
Lokalni ekvilajzer koji je podešen unaprijed
DJ Juke Box
Rad eksterne baterije za napajanje
Brzo bežično punjenje
Vertikalni i horizontalni položaj
Osvjetljenje okvira u više boja
USB (Reprodukcija)
Aplikacija MAX Juke
Bluetooth®

Snažan i čist zvuk sa niskotoncem od 16 cm sa sistemom Dual Drive i priključkom Bass Reflex

Slobodno ga nosite s prijenosnim punjačem i ugrađenim ručkama

Optimalan za zabavu i svakodnevnu upotrebu s aplikacijom MAX Juke i Qi punjačem

Fleksibilna montaža, vertikalno i horizontalno postavljanje

Mini sistem SC-TMAX5