https://www.panasonic.com/ba/consumer/kucna-zabava-i-hi-fi-uredaji/mikro-i-mini-sistemi/hi-fi-mikrosistemi/sc-akx520.html

SC-AKX520E-K

Moćan i jasan zvuk

Niskotonski zvučnik prečnika 20 cm i dvokanalno digitalno pojačalo kreiraju čist i dinamičan zvuk. Naprednija veza s pametnim telefonima omogućava vam da lako dijelite omiljene pjesme. Glavna jedinica je dizajnirana iznova i sada je niža kako bi se bolje uklapala u unutrašnje uređenje prostorija. AKX520 ima i dva priključka za mikrofon te funkciju Full Karaoke za duete s porodicom i prijateljima.

Karakteristike

Uspostavite jasan i uzbudljiv ritam

Takt je pojačan za moćnije uživanje, što vam omogućava ritmičku muziku najboljeg kvaliteta.

Kompaktan dizajn sjajnog izgleda

AKX520 isporučuje snažan zvuk, ali je kompaktan i elegantan. Glavna jedinica je dizajnirana iznova i sada je niža tako da omogućava fleksibilnije uređenje prostorija. AKX520 ima i osvjetljenje u tri boje tako da glavna jedinica svijetli u tri boje u skladu s muzikom što u kombinaciji sa moćnim zvukom čini da atmosfera u prostoriji bude kao u klubovima.

Uživajte u muzici uz najbolji zvuk

Uz široku svestranost lokalnog ekvilajzera koji je podešen unaprijed, možete maksimalno uživati u različitim muzičkim žanrovima, kao što su rock, karaoke i drugi. Nogometni režim također čini gledanje TV-a zabavnim. Možete odabrati zvuk koji odgovara onome što volite.

Lako šaljite zahtjeve za pjesme s pametnog telefona za ličnu upotrebu

Nikad niste pomislili da možete biti cool DJ koji pravi vlastitu zabavu? Aplikacija MAX Juke kompanije Panasonic zabavu podiže na viši nivo. Lako i ugodno se koristi povezivanjem putem bežične tehnologije Bluetooth. Možete uživati u korištenju raznih funkcija koje proširuju mogućnosti vašeg sistema. Pozovite prijatelje i prepustite se novom uzbuđenju zabave.

Reproducirajte muziku i oživite zabavu

DJ Jukebox reproducira pjesme sa USB uređaja pomoću režima Mix Play. Također, možete upravljati popisima pjesama i reprodukovati pjesme na zahtjev putem aplikacije Panasonic MAX Juke.*

Uživajte u karaokama sa porodicom i prijateljima

Glavna jedinica ima dva mikrofonska priključka, tako da možete priključiti dva mikrofona za duete sa porodicom i prijateljima. Razne funkcije olakšavaju pjevanje, kao što su Vocal Cancel, Key Control, Tempo Control*, BGM Level Control i Mic EQ. Funkcija Echo proizvodi odlične efekte za pjevanje karaoka.

Specifikacije

Niskotonski zvučnik od 20cm
Hard_Press_Corrugation_Woofer
D.Bass Beat
3_Color_Illumination
Puni karaoke
2_Mic_Jacks
DJ_Jukebox
MAX_Juke_App
Aplikacija MAX Juke
Bluetooth®

D.Bass Beat / Niskotonski zvučnik prečnika 20 cm Snažan bas i jasan zvuk

Zahtjev za Jukebox koristeći aplikaciju MAX Juke

2 priključka za mikrofon sa 6 karaoke efekata za uživanje u karaokama sa svojom obitelji i prijateljima

Mini-sistem SC-AKX520