https://www.panasonic.com/ba/consumer/licna-njega/oralna-njega/oralni-tus/ew1411.html

EW1411H845

Prenosivi oralni tuš s dvije vodene mlaznice i interdentalnim režimom rada

Dobra oralna higijena zahtijeva više od samog četkanja, te smo zato osmislili Panasonicov oralni tuš za pomoć u održavanju zuba i desni zdravima. Dolazi s moćnom vodenom mlaznicom i mlaznicom za vodu pomiješanu sa zrakom kako bi se isprali ostaci hrane i očistile naslage koje ostanu u parodontalnim džepovima nakon četkanja. Povrh toga, možete uživati u dužem iskustvu upotrebe zahvaljujući interdentalnom režimu rada.

Karakteristike

Moćan efekat na zube i desni

Uređaj je dizajniran za optimalnu higijenu usta i zaštitu zuba i desni. Za brze i impresivne rezultate, režim MLAZNICE pulsira mlazom vode pod visokim pritiskom kako bi efikasno uklonio bakterije zarobljene u parodontalnim džepovima.

Nježna njega desni

Danima kada su vam zubi osjetljivi možete koristiti režime REGULARNI USIS ZRAKA ili NJEŽNI USIS ZRAKA. Oni pulsiraju mlaz vode pomiješan sa zrakom kako bi nježno stimulirali desni i uklonili tvrdokorni plak i ostatke hrane.

Uživajte u dvije minute čišćenja

Naš inovativni INTERDENTALNI režim rada omogućava do dvije minute istovremenog čišćenja parodontalnih džepova i zubnog mesa. Protok vode je isprekidan tako da ne dolazi do značajnog gubitka vode kada mlaznicu tuša pomičete s jednog zuba na drugi. U poređenju s režimom rada MLAZA VODE, omogućava efikasno čišćenje trošeći oko četvrtinu ukupne količine vode.

Savršen za čišćenje ortodontskih aparatića

Osim što omogućava temeljito čišćenje zuba i desni, naš uređaj je efikasan i za ortodontska pomagala kao što su mostovi, aparatići i zubne proteze. Upotrijebite snažan mlaz za ispiranje ostataka hrane s područja koja je teško četkati, kao i unutar i oko proteza i mostova. *Slika služi samo kao ilustracija.

Snažno čisti prostor između zuba

Zahvaljujući glavi koja je udobna za upotrebu i mogućnosti biranja između četiri načina čišćenja, oralni tuš s lakoćom prodire između zuba i oko desni. Nijedan prostor nije pretijesan jer snažni vodeni mlazevi uklanjaju tvrdokornu hranu i plak kako bi pružili maksimalno svjež dah i umirujuću, ali efikasnu oralnu higijenu. Iskoristite maksimalni pritisak vode od 590 kPa za efikasno čišćenje i odaberite jedan od četiri načina rada koji vam najbolje odgovara.

Zgodan i praktičan dizajn

Uređaj dolazi s dvije mlaznice, dva obojena prstena i dva stalka za mlaznice kako bi svi ukućani mogli lako prepoznati svoj naglavni nastavak. Da biste napunili bazu, jednostavno je postavite na beskontaktni punjač.

Kompaktan i jednostavan za upotrebu.

Dizajniran za bežični rad, naš punjivi oralni tuš je praktičan i jednostavan za upotrebu. Dolazi s odvojivim spremnikom koji se jednostavno može isprati pod vodom iz slavine i ponovno napuniti nakon svake uporabe. Pun spremnik vode omogućava 35 do 120 sekundi upotrebe zavisno od odabranog režima. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu, lako ga je pohraniti i držati pri ruci spremnog za sljedeću upotrebu.

Specifikacije

100 - 240 V
Bežično korištenje

Interdentalno čišćenje

Snažni režim mlaznice za maksimalni pritisak od približno 590 kPa

Čišćenje parodontalnih džepova

Režim USISA ZRAKA s finim mjehurićima zraka

Mlaznica s mogućnošću odabira između 4 režima rada

MLAZ / INTERDENTALNO / USIS ZRAKA (REGULARNI) / USIS ZRAKA (NJEŽNI)

EW1411