https://www.panasonic.com/ba/consumer/licna-njega/zenska-ljepota/zenski-brijaci-i-depilatori/es-el9a.html

ES-EL9A-S503

Glatka koža bez napora u jednom potezu

Panasonicov mokri/suhi epilator ima sasvim novi oblik, glavu širu 30%* i dvostruke diskove sa 60 pinceta za brzo i veoma djelotvorno uklanjanje dlačica. Nova glava naginje se za 90° i prilagođava obliku tijela za izuzetno glatko uklanjanje dlačica.   

* U poređenju s klasičnom serijom ED.

Karakteristike

Glava šira 30%*

U poređenju s konvencionalnim modelima, glava širine 32,4 mm pokriva 30% šire područje i uklanja više dlačica u jednom prolazu uz bržu epilaciju. * U poređenju s klasičnom serijom ED.

Dvostruki diskovi za dvostruku učinkovitost uz 60 pinceta

Dvostrukim diskovima osigurava se uklanjanje zaostalih dlačica budući da drugi disk hvata dlačice koje je propustio prvi disk. Pinceta koje hvataju dlačice sada ima ukupno 60, što predstavlja evolucijski korak u epilaciji, hvatajući više dlačica u jednim prolazu.

Hvata dlačice koje su prekratke za uklanjanje voskom

Dva vrha pinceta koje hvataju dlačice savršeno su poravnata tako da se čak i dlačice duge svega 0,5 mm, koje ne bi bile uklonjene tretmanima voskom, hvataju i potpuno uklanjaju iz korijena.

Glava se naginje za 90° i prianja svakom dijelu tijela

Glava se može zakretati kroz raspon od 90° čime se zadržava još bliže koži. Zakretna glava glatko prianja uz neravne konture tijela, sprečavajući tako zaostajanje nepočupanih dlačica. Ujedno vam omogućava da epilirate teško dostupne dijelove tijela bez napora.

Nježno uklanjanje dlačica u kadi i tušu

Mokro i suho uklanjanje dlačica Uz vodootporni dizajn uređaj možete bez problema koristiti u kupatilu. Korištenjem uređaja u toploj vodi omekšava se koža tako da lako možete ukloniti neželjene dlačice. Epilacija uz korištenje pjene Gel za tuširanje natočite direktno na glavu da biste napravili pjenu. Fina pjena se okuplja oko svake neželjene dlake, tako da je možete ukloniti mekano i nježno iz korijena.

Nježni poklopac pogodan za nove korisnike

Nježni poklopac sprečava da diskovi dodiruju kožu. Drži kožu na mjestu, tako da epilator uklanja dlačice bez povlačenja kože čime se umanjuje bol kod uklanjanja dlačica.

Sonična četka za lice za nježni piling

Glava četkice brzo vrši piling kože zahvaljujući vibriranju velikom brzinom od otprilike 3100 puta u minuti. Uz približno 60.000 gustih vlakana, piling je djelotvoran, a koža glatka i mekana. Redovnim korištenjem ove četkice pomaže se sprečavanje urastanja dlaka i zato se preporučuje za upotrebu prije epilacije dlačica.

LED svjetlo

LED lampica osvjetljava područja tijela koja su teže dostupna pogledu, kao što su pazuha i donji kraj stopala. To vam omogućava da pronađete i uklonite svaku dlačicu.

Bežični rad

Punjene u trajanju od 1 sata omogućava do 30 minuta bežičnog rada.

Specifikacije

Jednosatno punjenje
3 nivoa podešavanja brzine
30 minuta korištenja bez kabla
Bikini češalj
Četkica za čišćenje
Epilacijska glava za noge/ruke
Epilacijska glava za pazuhe i bikini zonu
Fleksibilna glava
Fleksibilna glava s dvostrukim diskovima
Epilacija uz korištenje pjene

Glava šira 30% Pokriva veće područje u jednom prolazu

Dvostruki diskovi sa 60 pinceta Djelotvorno uklanja dlačice za glatku kožu

Fleksibilna glava pokretljiva za 90° Potpuno se prilagođava obliku tijela

Različiti dodaci za optimalnu njegu tijela

Epilacijska glava nježno uklanja dlačice iz korijena, a glava brijača reže dlačice na površini kože. Funkcionalni dodaci uklanjaju neželjene dlačice sa svih dijelova tijela. Kliknite dugme kako biste pregledali optimalnu njegu za sve dijelove tijela.

EPILACIJA - NOGE

<EPILACIJSKA GLAVA ZA NOGE / RUKE> Dvostruki diskovi sa 60 pinceta nježno uklanjaju dlačice za mekanu i glatku kožu. Nježni poklopac za početnike <NJEŽNI POKLOPAC> Nježni poklopac vam omogućava da lagano uklanjate dlačice bez povlačenja kože tako da je ugodniji za kožu.  

EPILACIJA - PAZUSI

<POKLOPAC ZA OSJETLJIVO PODRUČJE> Sužavanjem područja epilacije, može epilirati ciljane dlačice na osjetljivim područjima kao što su pazusi.

EPILACIJA - BIKINI ZONA

<POKLOPAC ZA OSJETLJIVO PODRUČJE> Sužavanjem područja epilacije, može epilirati ciljane dlačice na osjetljivim područjima kao što je bikini zona.

PEDIKURA - STOPALO

<GLAVA ZA NJEGU STOPALA> Mikrokeramička turpija vam omogućava da brzo uklanjate zadebljalu kožu na petama ili žuljevima. Zakrivljeni dio glave valjka dizajniran je za jednostavno korištenje turpije na željenim mjestima i lako se koristi čak i na skučenim mjestima.

EPILACIJA - RUKE

<EPILACIJSKA GLAVA ZA NOGE/RUKE> Dvostruki diskovi sa 60 pinceta nježno uklanjaju dlačice za mekanu i glatku kožu.   Nježni poklopac za početnike <NJEŽNI POKLOPAC> Nježni poklopac vam omogućava da lagano uklanjate dlačice bez povlačenja kože tako da je ugodniji za kožu. 

BRIJANJE/PODREZIVANJE CIJELO TIJELO

Za brijanje <GLAVA BRIJAČA> Zahvaljujući oštrim čelične oštrice od nehrđajućeg čelika, dodatak glave brijača omogućava brzo brijanje dlačica na velikim površinama kao što su noge i podpazušja.   Podrezivanje dugačkih dlačica <ISKOČNI TRIMER> Iskočni trimer s izbočenjem za podrezivanje dugačkih ili položenih dlačica radi lakšeg brijanja.   Za podrezivanje <BIKINI ČEŠALJ> Koristite bikini češalj postavljanjem na glavu brijača. Koristite prije epilacije dugačkih dlaka ili kad želite prorijediti dlačice i smanjiti volumen.

PILING - CIJELO TIJELO

<SONIČNA ČETKA ZA LICE> Glava četkice brzo i efikasno vrši piling kako bi koža bila glatka i mekana. Glava četkice brzo vrši piling kože zahvaljujući vibriranju velikom brzinom od otprilike 3100 puta u minuti.

ES-EL9A