https://www.panasonic.com/ba/consumer/licna-njega/zenska-ljepota/zenski-brijaci-i-depilatori/es-el7b.html

ES-EL7B-N503

Glatka kožau trenusamo jednim potezom

Panasonicov depilator za mokru i suhu upotrebu ima potpuno novi oblik, 30% širu* glavu i dvostruke diskove sa 30 pinceta kako bi omogućio brzo i izuzetno efikasno uklanjanje dlačica. Nova glava se naginje za 90° kako bi dosegla u svaku neravninu vašeg tijela i postigla nevjerovatno gladak završni efekat.

*U poređenju s klasičnom serijom ED.

Karakteristike

30% šira glava za brzu i efikasnu depilaciju

U poređenju s konvencionalnim modelima, glava širine 32,4 mm pokriva 30% šire područje i uklanja više dlačica u jednom potezu uz bržu depilaciju.*U poređenju s konvencionalnim modelima ED serije.

Dvostruki diskovi za dvostruku učinkovitost uz 60 pinceta.

Dvostrukim diskovima osigurava se uklanjanje zaostalih dlačica budući da drugi disk hvata dlačice koje je propustio prvi disk. Pinceta koje hvataju dlačice sada ima ukupno 60, što predstavlja evolucijski iskorak u depilaciji, hvatajući više dlačica u jednom prolazu.

Hvata dlačice koje su prekratke za uklanjanje voskom

Dva vrha pinceta koje hvataju dlačice savršeno su poravnata tako da se čak i dlačice duge svega 0,5 mm, koje ne bi bile uklonjene tretmanima voskom, hvataju i potpuno uklanjaju iz korijena.

Glava se naginje za 90° i prianja svakom dijelu tijela

Glava se može naginjati za 90°, čime se postiže prianjanje uz kožu. Fleksibilna glava nježno prianja uz neravne dijelove vašeg tijela, zahvaljujući čemu nema zaostalih dlačica.Omogućava vam i da dosegne teško dostupna mjesta bez naprezanja.

Nježno uklanjanje dlačica u kadi i tušu

• Mokro i suho uklanjanje dlačica• Vodootporni dizajn vam omogućava slobodno korištenje uređaja prilikom kupanja.• Ako uređaj koristite u toploj vodi, koža će omekšati, tako da će vam biti lakše ukloniti dlačice.• Depilacija uz korištenje pjene• Pospite gel za tuširanje direktno na glavu da biste napravili pjenu.• Fina pjena obavija svaku neželjenu dlačicu, tako da je možete blago i nježno ukloniti iz samog korijena.

Nježni poklopac pogodan za nove korisnike

Nježni poklopac sprečava da diskovi dodiruju kožu. Drži kožu na mjestu, tako da depilator uklanja dlačice bez povlačenja kože, što depilaciju čini manje bolnom.

Sonična četka za lice za nježni piling

Glava četke brzo uklanja zadebljalu kožu brzim vibracijama od približno 3100 puta u minuti. S oko 60.000 gusto poredanih vlakana četkice, ova četkica nježno uklanja zadebljalu kožu postižući gladak i mekan završni efekat. Redovnom upotrebom četkice sprečavate urastanje dlačica, pa se njena primjena preporučuje prije depilacije.

LED svjetlo / 3 postavke brzine

LED svjetlo osvjetljava teško vidljiva mjesta poput pazuha ili tabana. To vam omogućava da pronađete i uklonite svaku dlačicu.

Bežičan rad / periv / novi dizajn s tankim držačem

Punjene u trajanju od 1 sata omogućava do 30 minuta bežičnog rada.

Specifikacije

Jednosatno punjenje
3 postavke brzine
30 min bežične upotrebe
Fleksibilna glava
Epilacija uz korištenje pjene
Nježan
LED lampica
Uklanja kratke dlačice od čak 0,5 mm
Mokro/suho

Glava šira 30% Pokriva veće područje u jednom prolazu

Dvostruki diskovi sa 60 pinceta Djelotvorno uklanja dlačice za glatku kožu

Fleksibilna glava pokretljiva za 90° Potpuno se prilagođava obliku tijela

Različiti dodaci za optimalnu njegu tijela

Epilacijska glava nježno uklanja dlačice iz korijena, a glava brijača reže dlačice na površini kože.Funkcionalni dodaci uklanjaju neželjene dlačice sa svih dijelova tijela. Kliknite dugme kako biste provjerili optimalnu njegu za svaki dio tijela.

EPILACIJA - NOGE

[GLAVA DEPILATORA ZA NOGE/RUKE}Dvostruki diskovi i 60 pinceta u sklopu diskova precizno uklanjaju dlačice kako bi vaša koža bila mekana i glatka.Nježni poklopac za početnike [NJEŽNI POKLOPAC]Nježni poklopac vam omogućava da precizno uklanjate dlačice bez povlačenja kože, tako da je nježniji prema koži.

EPILACIJA - RUKE

[GLAVA DEPILATORA ZA NOGE/RUKE]Dvostruki diskovi i 60 pinceta u sklopu diskova precizno uklanjaju dlačice kako bi vaša koža bila mekana i glatka.Nježni poklopac za početnike [NJEŽNI POKLOPAC]Nježni poklopac vam omogućava da precizno uklanjate dlačice bez povlačenja kože, tako da je nježniji prema koži. 

BRIJANJE/PODREZIVANJE CIJELO TIJELO

Za brijanje [GLAVA ZA BRIJANJE]S oštrim oštricama od nehrđajućeg čelika, glava za brijanje vam omogućava brzo brijanje dlačica na velikim površinama kao što su noge ili pazusi.Za brijanje dugih dlačica [ISKOČNI TRIMER]Palcem izvucite trimer za lakše brijanje dugih ili položenih dlačica.Za skraćivanje [ČEŠLJIĆ ZA BIKINI ZONU]Koristite bikini češalj postavljanjem na glavu brijača. Koristite prije depiliranja dugih dlačica ili kada želite istanjiti dlačice i smanjiti volumen.

PILING - CIJELO TIJELO

[SONIČNA ČETKA ZA UKLANJANJE KOŽE]Sonična četka za uklanjanje zadebljale kože temeljito uklanja zadebljalu kožu brzim vibracijama od približno 3100 puta u minuti. S oko 60.000 gusto poredanih vlakana četkice, ova četkica nježno uklanja zadebljalu kožu postižući gladak i mekan završni efekat.

ES-EL7B